Produk Wanita | Jom Beli

Troli Pembelian Anda

Your Cart is currently empty.

You are here: Utama Kedai Produk Kesihatan Plasenta Serum Complex A+C & E (Whitening)
E-mail
Pemarut ABCSabun Chandrika

Plasenta Serum Complex A+C & E (Whitening)
View Full-Size Image

Plasenta Serum Complex A+C & E (Whitening)

Harga seunit (bottle): MYR135.00

Tanya soalan tentang produk ini

Diperkuat dengan Vitamin C. Formula hebat ini mengandungi keupayaan sebagai agen pemulihan seperti juga merawat kulit kusam & pemulihan keanjalan kulit. Menawarkan anda kulit yang lebih cerah dan lebih muda. Apabila digunakan setiap hari, ia membantu kulit anda menjadi putih.

  • Mencerahkan kulit kusam.
  • Mengurangkan kedut dan garis-garis halus.
  • Menentang penampilan penuaan.
  • Rawatan untuk kulit yang lebih muda, cerah dan sihat.

Vitamin C dikenali untuk menghadkan kesan kemusnahan radikal bebas melalui aktiviti antioksidan. Ia adalah penting untuk biosynthesis kolagen, satu komponen penting untuk mengekalkan kulit yang sihat. Vitamin C memainkan peranan yang penting dalam mengurangkan kesan parut.

Dengan penggunaan berterusan, Dermafal mengembalikan tahap lembapan optimum kulit dan meningkatkan keanjalan di samping mengurangkan garis-garis halus dan kedutan. Jeragat & parut jerawat akan berkurangan dan membawa kembali kulit yang cantik.

Cara Guna :
Pulas capsule atau gunting. Sapu pada tempat yang dikehendaki wajah/leher.

Waktu Guna :
Malam, sebelum tidur. Jika mahu kesan yang maksima, boleh digunakan siang dan malam (optional).

*UNTUK KEGUNAAN LUARAN SAHAJA, BUKAN UNTUK DIMAKAN.

Manfaat plasenta.

  • Ciri-ciri anti-penuaan.

Mengandungi 30 jenis asid amino, peptida kompleks, vitamin, saccharides, asid nukleik, beratus-ratus galian, enzim dan faktor pertumbuhan. Ini adalah penting untuk mengaktifkan dan menjana semula sel fibroblast yang akhirnya membawa faedah pada kulit pengencangan, keanjalan, pengurangan kedutan, mencerahkan jeragat & meremajakan sel-sel kulit kusam.

  • Melindungi dari UV.

Mengandungi faktor humectant yang menarik spt molekul air kepada kulit. Kehadiran lembapan adalah penting untuk kulit yang cantik dan muda. Humectant juga berkesan dalam mencegah kehilangan lembapan selepas memanjangkan pendedahan kepada cahaya matahari dan udara dingin.

  • Membantu dalam pemulihan.

Mengandungi peptida & faktor pertumbuhan yang memberikan bantuan dan pemulihan yang lebih cepat daripada kerosakan UV, eritema (kemerahan), bengkak (edema), penebalan kulit, kedutan, kesan regangan dan parut. Dengan penggunaan berterusan, Dermafal mengembalikan tahap lembapan optimum kulit dan meningkatkan keanjalan di samping mengurangkan garis-garis halus dan kedutan. Dengan mengurangkan jeragat & parut jerawat dermafal juga akan menjadikan kulit anda anjal, cerah, gebu seperti yang diidamkan oleh setiap wanita sekaligus menjadikan kulit anda kembali cantik.Produk Wanita (Random)

Tagg Red
Tagg Red
MYR80.00

Nadira Blouse
Nadira Blouse
MYR35.00
Intra Jus 23 Herba
Intra Jus 23 Herba
MYR138.00
MYR130.00
You Save: MYR8.00

Fendi Hand Bag
Fendi Hand Bag
MYR125.00
Bonia Design
Bonia Design
MYR125.00