Produk Wanita | Jom Beli

Troli Pembelian Anda

Your Cart is currently empty.

You are here: Utama Kedai Produk Kesihatan Plasenta Serum Complex+Vitamin E & Squalene
E-mail
Water Dispenser 3 LayerRantai Tangan Channel

Plasenta Serum Complex+Vitamin E & Squalene
View Full-Size Image

Plasenta Serum Complex+Vitamin E & Squalene

Harga seunit (bottle): MYR120.00

Tanya soalan tentang produk ini

  • Meresap ke kulit dgn lebih cepat.
  • Menjadikan kulit anjal, lembut, halus dan sihat.
  • Menghilangkan parut atau luka, jeragat, bekas jerawat,mengecutkan jerawat. Jeragat & parut jerawat akan berkurangan dan membawa kembali kulit yang cantik.
  • Mengembalikan tahap lembapan optimum kulit dan meningkatkan keanjalan di samping mengurangkan garis-garis halus dan kedutan.
Cara Guna :
Pulas capsule atau gunting. Sapu pada tempat yang dikehendaki wajah/leher.

Waktu Guna :
Malam, sebelum tidur. Jika mahu kesan yang maksima, boleh digunakan siang dan malam (optional).

*UNTUK KEGUNAAN LUARAN SAHAJA, BUKAN UNTUK DIMAKAN.

Manfaat plasenta.pink1
  • Ciri-ciri anti-penuaan. Mengandungi 30 jenis asid amino, peptida kompleks, vitamin, saccharides, asid nukleik, beratus-ratus galian, enzim dan faktor pertumbuhan. Ini adalah penting untuk mengaktifkan dan menjana semula sel fibroblast yang akhirnya membawa faedah pada kulit pengencangan, keanjalan, pengurangan kedutan, mencerahkan jeragat & meremajakan sel-sel kulit kusam.
  • Melindungi dari UV.Mengandungi faktor humectant yang menarik spt molekul air kepada kulit. Kehadiran lembapan adalah penting untuk kulit yang cantik dan muda. Humectant juga berkesan dalam mencegah kehilangan lembapan selepas memanjangkan pendedahan kepada cahaya matahari dan udara dingin.
  • Membantu dalam pemulihan.Mengandungi peptida & faktor pertumbuhan yang memberikan bantuan dan pemulihan yang lebih cepat daripada kerosakan UV, eritema (kemerahan), bengkak (edema), penebalan kulit, kedutan, kesan regangan dan parut. Dengan penggunaan berterusan, Dermafal mengembalikan tahap lembapan optimum kulit dan meningkatkan keanjalan di samping mengurangkan garis-garis halus dan kedutan. Dengan mengurangkan jeragat & parut jerawat dermafal juga akan menjadikan kulit anda anjal, cerah, gebu seperti yang diidamkan oleh setiap wanita sekaligus menjadikan kulit anda kembali cantik.


Produk Wanita (Random)

Satin Skinz
Satin Skinz
MYR130.00

Green Coffee with Svetol
Green Coffee with Svetol
MYR150.00

Cadar 3 D *C
Cadar 3 D *C
MYR110.00

B-Complex
B-Complex
MYR53.75

3 Layer Blouse
3 Layer Blouse
MYR40.00