Produk Wanita | Jom Beli

Troli Pembelian Anda

Your Cart is currently empty.

You are here: Utama Kedai Produk Kesihatan Plasenta Serum Complex+Royal Jelly (Firming)
E-mail
Bonia DesignPeriuk Onion Mini

Plasenta Serum Complex+Royal Jelly (Firming)
View Full-Size Image

Plasenta Serum Complex+Royal Jelly (Firming)

Harga seunit (bottle): MYR135.00

Tanya soalan tentang produk ini

Diperkayakan dengan Royal Jelly & Vitamin E adalah penyelesaian yang terbaik bagi merawat penuaan kulit. Formula yang hebat mengandungi keupayaan pemulihan. Ia juga bertindak sebagai penstabil untuk menangani kesan perubahan iklim dan suhu yang merosakkan. Apabila digunakan setiap hari, ia membantu kulit anda berasa lebih muda dan sihat.

• Mengurangkan kedut dan garis-garis halus.
• Menstabilkan kulit daripada perubahan suhu yang merosakkan.
• Rawatan untuk kulit yang lebih muda dan sihat.

Royal Jelly adalah terdiri daripada komponen seperti vitamin B - Complex, vitamin B & B6 dan juga unsur mineral dan enzim. Royal Jelly mempunyai anti bakteria dan anti radang yang biasa digunakan dalam kebanyakan produk kosmetik.

Cara Guna : Pulas capsule atau gunting. Sapu pada tempat yang dikehendaki/wajah/leher.

Waktu Guna : Malam, sebelum tidur. Jika mahu kesan yang maksima, boleh digunakan siang dan malam (optional).

*UNTUK KEGUNAAN LUARAN SAHAJA, BUKAN UNTUK DIMAKAN.

Manfaat plasenta.kuning1
  • Ciri-ciri anti-penuaan. Mengandungi 30 jenis asid amino, peptida kompleks, vitamin, saccharides, asid nukleik, beratus-ratus galian, enzim dan faktor pertumbuhan. Ini adalah penting untuk mengaktifkan dan menjana semula sel fibroblast yang akhirnya membawa faedah pada kulit pengencangan, keanjalan, pengurangan kedutan, mencerahkan jeragat & meremajakan sel-sel kulit kusam.
  • Melindungi dari UV.Mengandungi faktor humectant yang menarik spt molekul air kepada kulit. Kehadiran lembapan adalah penting untuk kulit yang cantik dan muda. Humectant juga berkesan dalam mencegah kehilangan lembapan selepas memanjangkan pendedahan kepada cahaya matahari dan udara dingin.
  • Membantu dalam pemulihan.Mengandungi peptida & faktor pertumbuhan yang memberikan bantuan dan pemulihan yang lebih cepat daripada kerosakan UV, eritema (kemerahan), bengkak (edema), penebalan kulit, kedutan, kesan regangan dan parut. Dengan penggunaan berterusan, Dermafal mengembalikan tahap lembapan optimum kulit dan meningkatkan keanjalan di samping mengurangkan garis-garis halus dan kedutan. Dengan mengurangkan jeragat & parut jerawat dermafal juga akan menjadikan kulit anda anjal, cerah, gebu seperti yang diidamkan oleh setiap wanita sekaligus menjadikan kulit anda kembali cantik.


Produk Wanita (Random)

Set Lace
Set Lace
MYR80.00

Qu Puteh
Qu Puteh
MYR180.00

Carlo Rino 2
Carlo Rino 2
MYR110.00

Barbie Doll Blouse
Barbie Doll Blouse
MYR40.00
B-Complex
B-Complex
MYR53.75