Produk Wanita | Jom Beli

Troli Pembelian Anda

Your Cart is currently empty.

You are here: Utama Kedai Produk Kesihatan Harum Malam
E-mail
Fendi Hand BagPeriuk Onion

Harum Malam
View Full-Size Image

Harum Malam

Harga seunit (piece): MYR35.00

Tanya soalan tentang produk ini

Harum Malam merupakan supplemen dalaman untuk mewangikan tubuh sepanjang masa. Diadun dengan ekstrak ros dan kaya dengan ekstrak herba seperti sirih, buah tin, kismis, madu, goji, limau purut, kayu serapat, buah delima, manjakani, pueraria lobata, pueraria mirifica yang dapat membantu mengatasi bau yang kurang enak dari tubuh.
Terlalu banyak ramuan yang terdapat dalam produk Harum Malam yang memberikan impak luar biasa kepada pengguna produk ini terutamanya wanita yang sudah berkahwin.
Mungkin ramai yang tidak tahu, pemakanan memainkan peranan yang penting dalam menghasilkan bau badan yang kurang enak. Antara makanan yang menyebabkan bau badan ialah :

REMPAH RATUS
Rempah ratus seperti bawang putih, bawang merah, dan kari secara umumnya akan menyebabkan bau badan kerana ia akan menghasilkan gas sulfur yang diserap oleh darah yang di hapuskan melalui paru-paru dan pori-pori kulit.

DAGING MERAH
Daging membekalkan keperluan nutrien penting seperti protein, zink, selenium, vitamin A, B12, dan asid folik kepada tubuh. Walaubagaimanapun, daging merah boleh menyebabkan badan cepat berbau dan berpeluh kerana ia mengambil masa yang lama untuk dicernakan.

PRODUK SUSU
Produk susu sememangnya kaya dengan protein yang membuat tubuh lebih lambat untuk mencernanya. Pelepasan hidrogen sulfida dalam tubuh akan membuatkan tubuh mudah berbau.

KOLIN
Makanan seperti telur, hati, ikan dan kekacang adalah makanan yang kaya dengan kandungan kolin dan mempunyai kandungan zat yang tinggi dalam membantu perkembangan memori atau daya ingatan. Juga berupaya mengatasi masalah kelemahan tenaga fizikal dan minda tetapi ia juga mudah membuatkan tubuh berbau.

MAKANAN BERGORENG
Makanan bergoreng seperti ayam goreng, mee goreng dan pelbagai jenis makanan bergoreng lain juga boleh menyebabkan badan mudah berbau kerana lemak dan minyak yang terkandung di dalamnya.

KAFEIN
Kafein adalah stimulant atau penggalak semulajadi yang boleh dijumpai dalam makanan atau minuman seperti kopi, teh, coklat, aiskrim kopi serta beberapa jenis ubat-ubatan yang boleh melegakan sakit. Bau makanan dan minuman ini akan meresap ke dalam peluh yang akan menyebabkan badan mudah berbau.

TEMBAKAU
Selain makanan, tembakau juga menjadi penyebab bau badan yang kurang menyenangkan kerana asap rokok akan bercampur dengan unsur-unsur lain di dalam badan dan keluar melalui kelenjar keringat.

Antara khasiat dan kelebihan produk Harum Malam :
1. Membantu menyegar & menyihatkan badan.
2. Mencantikkan & menaikkan seri wajah.
3. Membantu menghilangkan bau badan & mulut.
4. Melegakan panas badan.
5. Menegangkan payudara.
6. Memulihkan rasa rapat.
7. Mengencang otot kewanitaan.
8. Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
9. Menambah keharmonian suami isteri.
10. Menyihatkan rahim.
11. Mencantikkan payudara agar sihat & montok

Produk Harum Malam Mewangikan Tubuh Sepanjang Masa.

1Produk Wanita (Random)

Water Dispenser 3 Layer
Water Dispenser 3 Layer
MYR130.00

Rantai Tangan Channel
Rantai Tangan Channel
Call for Pricing
Rana Dress
Rana Dress
MYR100.00
Periuk Onion
Periuk Onion
MYR110.00

Alkalising Green Plus
Alkalising Green Plus
MYR150.00